реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Ніна Француз: «Хочу добитися правди!»

Народний депутат заявив про 8 фактів хабарництва недавнього прокурора області!

Дружина засудженого голови Козелецької районної адміністрації Володимира Француза звернулася до уповноваженої з прав людини Ніни Карпачової практично як до останньої інстанції: «Мова йде про неприкрите протистояння прокурора Чернігівської області Василевського А.Г. і голови Козелецької РДА Француза В.І. Перевертень в образі головного правоохоронця області, ласого до дарівщини… з самого початку своєї діяльності поклав око на привабливі землі Козелеччини в районі Київського моря та в заплаві річки Десна поблизу села Крехаїв. Отримавши відмову в наданні масивів землі для підставних осіб, Василевський оголосив відкриту війну Козелецькій РДА і особисто її голові. Чисельні перевірки та відкриті погрози завершилися кримінальною фальсифікацією».

Далі у відкритому зверненні Ніна Француз викладає численні «ляпи» прокурського слідства, судове «слухаюсь» вказівкам прокуратури. Зокрема, «твердження Француза, що прокурор хотів придбати землю, а, отримавши відмову, для помсти вибрав особу, що погодилася на викривлення показань і подання заяви до СБУ, слідством не перевірялося і перевірятися не могло, оскільки нагляд за справою здійснював Василевський особисто».
Дружина засудженого пише: «Я нічого не хочу, окрім правди. Тому і звертаюся до Вас із проханням про забезпечення конституційних прав близьких мені людей». Ніна Француз просить додаткового розслідування.

Детальніше читайте в самій газеті "Сіверщина", в тому числі і коментар голови громадської організації "За справедливість" Олександра Машира та заяву народного депутата про зловживання прокурора А.Василевського.






Коментарі (0)
avatar