реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

На студреспубліці було знищено загін зомбі

4-5 липня 2009 року у Заміському центрі відпочинку «Сосновий Бор» (с. Бігач Менського р-ну) відбувся регіональний етап найпопулярнішого молодіжного мульти-фестивалю «Студентська республіка 2009».
Те, для чого команда оргкомітету з 20-ти осіб працювала протягом 2 місяців нарешті прогриміло в чернігівському регіоні.
Студентська Республіка 2009 гриміла в чудесному сосновому лісі. Молодь вибралася відпочити, «відірватися», пограти, повчитись у кількості більше ніж 400 осіб. І всі розмістилися: хто у корпусах, хто в наметах. Проте такий розподіл аж ніяк не заважав молоді знайомитися і вже на другий день всі один-одного знали. Стільки яскравих, веселих, неординарних особистостей ще потрібно пошукати. Це і хлопець з рожевою чашкою на мотузці, і «лижники», які привезли з собою лижі, і модератори квесту, які в сценічному одязі орків, ельфів, вампірів, некромантів, гномів проходили СтудРеспублікою.
Найбільш захоплюючим було визнано Квест. Гравці розповідали, що такого цікавого і рольового квесту вони ще не бачили. Сам квест був в стилі «фентезі» і завдання, карти, місцевість, одяг модераторів були в даному стилі. Особливо запам’ятався учасникам нічний етап з Некромантом. Адже тільки уявіть: темна ніч, велике поле, навколо якого ліс, кладовище (спеціально зроблені хрести, повстиркані в землю), Некромант в чорному одязі, одна свічка тільки на нього світить, а в темряві навколо гирчать і повзають зомбі. Уявили? Страшнувато? А гравці все ж таки допомогли Некроманту вбити зомбі зброєю, що викидає полум’я. Було страшнувато, але ще більше цікаво і захоплююче. Одна із учасниць(доречі приїхала з Києва) розповіла, що в квест грає другий раз і гра її дуже захопила. Проте вона дуже боїться, що всі інші квести будуть не такі цікаві. Що ж до переможців гри, то ними стали:
1 місце – «Semargl»
2 місце – «ФМ»
3 місце – розділили «Могу» і «Примус».
Гра в квест на регіональній Студреспубліці була лише фіналом ігр в квест-турнірі, який проходив протягом 3 місяців. І саме переможець турніру по сумі балів за всі ігри отримав путівку на квест Всеукраїнської Студреспубліки відстоювати честь Чернігівщини. І це виявилась команда «Semargl».
В КВН-фестивалі перше місце зайняла команда «С потолка», одним з найкращих жартів якої був: «Все лоси в брачный период сбрасывают с себя спортивные костюмы и барсетки».
В іграх з футболу перемогу здобули:
1 місце – «Нічна туса»
2 місце – «Ліверпуль»
3 місце – «Semargl»
В іграх з волейболу перемогу здобули:
1 місце – «Колокольчики»
2 місце – «Квест»
3 місце – «Ручеек»
І найголовніше ― побудова студентської держави. Сильною фігурою у політичній грі виявились минулорічний мер Дайнеко Юлія та Усенко Ірина. Проте об’єднати політичні сили навколо себе і здобути перемогу на виборах мера зміг Волочієнко Павло з Чернігівського державного інституту права соціальних технологій і праці. В ході політичної гри були проведені акції:
1. флеш-моб з «лижниками», коли вийшли гравці в лижних шапочках з «балабонами» і на лижах. Зробили коло навколо сцени і жителів;
2. акції із прибирання сміття на території Студреспубліки.
Магістратами ж було вибрано:
1. Батрак Катя
2. Мороз Катя
3. Новикова Ніна
4. Полевиченко Марина
5. Хіловська Ірина
6. Лучко Ярослав
7. Белоусенко Максим
8. Македон Ганна
9. Луфиренко Максим
10. Нагорний Артем
Ввечері 5-го липня після нагородження переможців регіональний етап Студреспубілки-2009 був офіційно закритий Головою Чернігівської обласної організації Народно-демократичної ліги молоді Щербою Олександром. Після чого відбувся чудовий концерт музичних колективів «Небо для себе» та «Свій світ» та неймовірний Open-air.








Коментарі (0)
avatar