реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Прилуках розбилися націоналісти

Вчора неподалік Прилук потрапив у ДТП мікроавтобус Молодіжного націоналістичного конгресу. Двоє хлопців серед яких Рустам Якименко в реанімації.Стан потерпілих покращився, але потрібне серйозне лікування. Інші отримали легші ушкодження. Обставини ДТП незясовані. Припускають, що винні у цьому гальма.
Кошти перераховуйте на ім`я Резніченка Олександра Петровича, «Приватбанк», рахунок № 6762 4620 3081 6513.
Довідка "Сіверщини": Якименко Рустамі Мурадієвич народився 7 липня 1977р. в Північній Осетії. В 1992 році поступив у владикавкавзький гірсько-металургійний технікум на перший курс. Після початку збройного осетино-інгушського конфлікту влітку 1993р. переїхав в Україну, в тому ж році був зарахований на 2-й курс Шостинського хіміко-технологічного технікуму на спеціальність технік-механік нафто-газової промисловості. По закінченні технікуму в 1996 р. поступив до Глухівського державного педагогічного інституту на факультет загально-трудових дисциплін. З 2001р. працював вчителем праці і креслення у м. Суми.

З квітня 1999р. член СУМ „Сумщина”.

Член Молодіжного Націоналістичного Конгресу з моменту його створення.

У травні 2003 р. переїхав в Київ, з травня 2003р. по жовтень 2005р. - заступник голови КМО МНК, керівник господарського відділу секретаріату МНК. У вересні 2005 р. рішенням Центрального Проводу Молодіжного Націоналістичного Конгресу обраний виконуючим обов’язки члена ЦП МНК. На ІV Всеукраїнському Зборі 10 лютого 2007 року стає головою Секретаріату Молодіжного Конгресу.

У період виборчої компанії 2004р. - оргреферент громадської кампанії „Чиста Україна” у центрально-східному регіоні. Співавтор і один з керівників поекту „Охорона громадського порядку”. Один з керівників штабу „Помаранчевої революції” Український Дім.
Нині є головою секретаріату МНК.






Коментарі (0)
avatar