реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Володимир Литвин на Чернігівщині це Світлана Пасталиця

Новим головою Чернігівської організації «Народної партії» обрано голову фракції «Народної Партії» в Чернігівський обласній раді Світлану Пасталицю. Трапилося це під час роботи III етапу 10-ї партійної конференції Чернігівської обласної організації Народної Партії. Делегати одностайно підтримали Світлану Василівну, її кандидатуру також підтримав і присутній на конференції Володимир Литвин.
Під час роботи конференції головним питанням стало переобрання керівництва регіональної парторганізації. Враховуючи вимоги статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування» та особисте звернення голови Чернігівської обласної організації Василя Ковальова, делегати одностайно проголосували за припинення його керівних повноважень.
З поясненнями щодо цієї ситуації перед присутніми виступив Голова Народної Партії Володимир Литвин. Він заявив, що ці зміни відбулися через вимоги сьогодення. «Як тільки ми вступаємо в складний період виборів, то будь-які негаразди і суперчливі ситуації будуть вирішуватися через судові процеси. Тому нам треба чітко все вирішити сьогодні, щоб уникнути будь-яких підстав, щоб не дати поживи нашим опонентам у ході політичних баталій», – зазначив ВЛитвин.
Наприкінці конференції Володимир Литвин привітав 4-х новообраних голів територіальних громад, представників Народної Партії, які здобули перемогу у цьогорічних позачергових виборах.
Також голова партії вручив партійні квитки новому поповненню лав обласної парторганізації. У цьому році до «Народної партії» вже долучилося 120 чоловік.
Після зміни в керівництві слово для виступу було надано Голові Народної Партії Володимиру Литвину.
Сьогодні слід консолідувати сили, щоб не допустити незворотніх процесів у державі. Люди повинні думати, а ми – говорити правду. Він окреслив низку проблем, з якими сьогодні стикається держава. Говорив про проблеми в політичній та економічній сферах, аграрному секторі. «Не можна щоденно краяти собі серце, але сьогодні з нами відбувається саме це, тому мені і болить та ситуація, в якій ми опинилися. Сьогодні слід консолідувати сили, щоб не допустити незворотніх процесів у державі.І це повинен бути єдиний голос», – наголосив лідер Народної Партії.
Олександр ЯСЕНЧУК, за інформацією прес-служби
Чернігівської обласної організації Народної Партії





Коментарі (0)
avatar