реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Політв"язні захищають юних патріотів. Приєднайся!

Люди честі висловили свою огиду ублюдочному терору ліберально-комуністичної еліти та її поплічників. Ірина Калинець, Ігор Калинець, Стефанія Шабатура, Юрій Шухевич підтримують ув’язнених патріотів!


Генеральному Прокуророві України
Калинець Ірина Онуфріївна

Доводжу до Вашого відома, що я, Калинець Ірина Онуфріївна, політв’язень брєжнєвських таборів (1972-78 р.р.), є співучасницею дій юнаків, які 29 червня ц. р. намагалися виконати рішення про знесення пам’ятника злочинцеві під псевдонімом Ленін у Києві. З вимогою знести пам’ятники кривавого комуністичного режиму і зокрема пам’ятники названому злочинцеві я неодноразово виступала на Верховній Раді першого демократичного скликання. Вважаю ганебним, що в Україні ще досі стоять монументи цьому потворному ідолові брехні і насильства, масового терору і знищення невинних людей. Тому вимагаю долучити цей лист до порушеної проти згаданих юнаків справи і судити мене разом з ними.

Ірина Калинець
Львів, вул. академіка Єфремова, 51а кв.8

Генеральному Прокуророві України
Калинець Ігор Миронович

Доводжу до Вашого відома, що я, Калинець Ігор Миронович, політв’язень брєжнєвських таборів (1972-78 p.p.), є співучасником дій юнаків, які 29 червня ц. р. намагалися виконати рішення про знесення пам’ятника Леніну у Києві. Я був причетний і до знесення пам’ятника цьому злочинцеві у Львові. Вважаю, що наявність пам’ятників Леніну, який винний у кривавому терорі, є ганьбою для України. Тому вимагаю долучити цей лист до порушеної проти згаданих юнаків справи і судити мене разом з ними.

Ігор Калинець, письменник, Лауреат Державної премії ім. Т. Шевченка
Львів, вул. академіка Єфремова 51а, кв. 8

Генеральному Прокуророві України
Шабатура Стефанія Михайлівна

Доводжу до Вашого відома, що я, Шабатура Стефанія Михайлівна, політв’язень брєжнєвських таборів (1972-78 p.p.), є співучасницею дій юнаків, які 29 червня ц. р. намагалися виконати рішення про знесення пам’ятника Леніну у Києві. Я була причетна і до знесення пам’ятника цьому злочинцеві у Львові. Вважаю, що наявність пам’ятників Леніну, який винний у кривавому терорі, є ганьбою для України. Тому вимагаю долучити цей лист до порушеної проти згаданих юнаків справи і судити мене разом з ними.

Стефанія Шабатура
Львів, пр. Свободи, 11/3, кв. 32

Герой України, багатолітній політв’язень Юрій Шухевич звертається до Президента України та Генерального прокурора, щоб у разі суду над патріотами, котрі пошкодили пам’ятник Леніну в Києві, його судили разом із ними.

Юрій Шухевич, Голова УНА

Телефон для довідок: 8 050 469 85 48






Коментарі (0)
avatar