реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Наболіло! За чисте місто

Відкритий лист до пана Антошина, начальника Чернігівського міського управління житлово-комунального господарства.

Шановний пане Антошин В.!

Я добре пам’ятаю, як Ви декілька років тому успішно боролися з владою проти підвищення тарифів на послуги ЖКГ: мітинги, страйки, гучномовці, лозунги, плакати і т.ін. Тепер уже з більшим успіхом боретеся зі своїм народом за підвищення цих же самих тарифів. Успіхи наяву. Що ж сталося?

Чи стілець твердіший став? Тарифи виросли до небес, а якість послуг падає. Чому ми платимо, а багато послуг нам взагалі не надають?

Чому в м.Чернігові ремонт даху коштує 100 тис. грн., а в м.Житомирі — аж 32 тис. грн.? Чому ви купили французькі газонокосарки по 150 тис. грн., а не по 16 тис. грн. — наші українські?

Ви на телебаченні заявляєте, що геть увесь центр Чернігова викосили: трави, бур’яну вже немає. Днями поїхав на Вал і до «Катерининки». Трава, бур’яни шумлять. Може їх косили, та тільки не в цьому році.

Кіоски, крамнички бізнесменів потопають не у квітах, а в смітті. Авто окупували газони, майданчики дітей, тротуари…

Собаки незареєстровані, гадять на газонах, майданчиках, а їхні хазяї глузують з мешканців: «А ви що, не любите собак?»

Чому не проводяться конкурси на кращий ЖЕК, будинок, подвір’я? Це і на телебаченні проголосити б на все місто потрібно. Якийсь кубок, грамоту затвердити. Це б громади будинків, вулиць заохочувало до чистоти, упорядкування територій.

Треба свого — українського — виробника підтримувати, а не вивозити бюджетні кошти закордонному дяді. Що, у нас в Чернігові немає своїх «кулібіних»? Вони так механізують прибирання сміття, гілок, що буде чисто скрізь. Оце і буде початок розбудови Європи у своєму місті, в Україні!
І чому б Вам не розпочати спілкуватися з людьми державною мовою?

Микола БОРЗИЛО,
пенсіонер
м.Чернігів






Коментарі (0)
avatar