реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Звільнення секретаря Чернігівської міської ради. Оновлено.

У Київському апеляційному адміністративному суді відбувся розгляд позовної заяви депутата Олександра Тарасовця (БЮТ) відносно рішення Чернігівської міської ради про обрання Олега Шеремета (ПР) секретарем Чернігівської міської ради. Дане рішення було визнане незаконним.
За словами Олега Шеремета, у позовній заяві Олександра Тарасовця було виписано, про порушення його прав. Адже він як голова найбільшої фракції міг стати секретарем Чернігівської міської ради. За словами секретаря є підстави сумніватися в об’єктивності суду. Адже проходив він не більше 5-ти хвилин.
Це вже було друге засідання у Київського апеляційного адміністративного суду. При наявності рішення Олег Шеремет пообіцяв підкоритися рішення суду.
«Сіверщині» пощастило отримати коментар і від п. Олександра. Він повідомив, що позовна заява стосувалася не тільки порушення його прав, але й процедури голосування. Адже не можна два рази ставити питання на голосування, не об’єктивно працювала й лічильна комісія. Назвав він і ще декілька причин.
Взагалі вибори секретаря Чернігівської міської ради Олександр Тарасовець назвав аферою.
Для надання рішення суду особам, що брали участь у процесі згідно законодавства, суд має 5 днів. Нині його немає ні у Тарасовця, ні у Шеремета. Олександр Тарасовець зазначив, що у суді рішення йому пообіцяли надіслати поштовим звязком.

Олександр ЯСЕНЧУКБільш розширене інтерв’ю з Олександром Тарасовцем читайте у найближчому номері «Сіверщини»





Коментарі (0)
avatar