реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Oсновні надзвичайні події, які сталися на території Чернігівської області за період з 8.00 4 червня по 8.00 5 червня 2009

Протягом минулої доби зареєстровано 6 надзвичайних подій, з них: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 2 побутові пожежі та 1 випадок виявлення та знешкодження боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни. Внаслідок цих подій 6 осіб отримали травми. Про це "Сіверщину" повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Чернігівській області В'ячеслав Рига.
Дорожньо-транспортні пригоди -3:
- на 144 км автодороги Київ-Суми-Юнакіївка (Прилуцький район) о 7 год. 4 червня ц.р. водій автобуса ВАЗ А079, рухаючись по маршруту „Талалаївка-Київ”, здійснював туристичні перевезення, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем „VOLVO”. Внаслідок пригоди троє підлітків, 1996 років народження, що їхали в автобусі ВАЗ А079, отримали травми та були доставлені до Прилуцької центральної районної лікарні. Після надання медичної допомоги двох постраждалих відпустили на амбулаторне лікування за місцем проживання, одного постраждалого з діагнозом забійна рана голови та різані рани лівої руки було госпіталізовано до Прилуцької центральної районної лікарні.
- на автодорозі Прилуки-Сергіївка (Прилуцький район) о 17 год. 45 хв. 4 червня ц.р. водій мопеда „HONDA DIO”, рухаючись в напрямку с. Дубовий Гай Прилуцького району та виконуючи маневр повороту, здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ 110206, який рухався в попутному напрямку та здійснював маневр обгону. Внаслідок пригоди водій мопеда отримав травми та був доставлений до Прилуцької центральної міської лікарні.
- в м. Бахмач о 1 год. 30 хв. 4 червня ц.р. водій мотоцикла „ІЖ”, рухаючись по вул. Батуринській, не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21063, що рухався в попутному напрямку та здійснював маневр повороту. Внаслідок пригоди водій та пасажир мотоцикла отримали тілесні ушкодження та звернулися за медичною допомогою до Бахмацької центральної районної лікарні.
Побутові пожежі - 2:
в житловому секторі-1:
- в м. Чернігові о 2 год. 37 хв. 5 червня ц.р. в дев'ятиповерховому житловому будинку по вул. Старобілоуській, 47 сталася пожежа квартири №4. Вогнем пошкоджено домашні речі. Причина пожежі - підпал.
на транспорті -1:
- біля с. Феськівка Менського району о 5 год. 27 хв. 5 червня ц.р. сталася пожежа автомобіля "ВАЗ-2106". Вогнем знищено автомобіль. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Великої вітчизняної війни -1:
Біля с. Радичів Коропського району о 8 год. 20 хв. 4 червня ц.р. під час проведення земляних робіт виявлено артилерійський снаряд калібру 45 мм часів Великої Вітчизняної війни, який було знешкоджено піротехнічним підрозділом головного управління МНС України в області о 17 год. 4 червня ц.р.
Надзвичайні події, які виникли раніше:
дорожньо-транспорна пригода – 1:
В м. Чернігові по вул. Ріпкинській о 23 год. 30 хв. 3 червня ц.р. водій автомобіля ВАЗ-2107, рухаючись в напрямку вул. Любецької, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав за межі проїжджої частини дороги та здійснив зіткнення з бетонною огорожею та електроопорою. Внаслідок пригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Чернігівської міської лікарні №3.






Коментарі (0)
avatar