реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Основні надзвичайні події, які сталися на території Чернігівської області за період з 8.00 3 червня по 8.00 4 червня 2009

Протягом минулої доби зареєстровано 5 надзвичайних подій, з них: 1 аварійна ситуація на системах життєзабезпечення, 2 дорожньо-транспортні пригоди, 1 побутова пожежа та 1 випадок розливу ртуті. Внаслідок цих подій 2 особи отримали травми.Про це "Сіверщину" повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Чернігівській області В'ячеслав Рига.

Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення -1:
В м. Чернігові по вул. Любецькій, 44А о 16 год. 3 червня ц.р. стався порив водопроводу холодної води діаметром 150 мм. Без холодної води залишилися мешканці будинків приватного сектору по вулицях Ленінградській, Франка, Комінтерна, Дружби та мешканці двох двоповерхових будинків № 34 та № 44А по вул. Любецькій (усього 20 квартир).
На ремонтно-відновлювальних роботах працює бригада від КП „Чернігівводоканал”.

Дорожньо-транспортні пригоди -2:
- в м. Чернігові по вул. Дніпровській біля будинку № 20 о 7 год. 20 хв. 3 червня ц.р. водій автомобіля КАМАЗ здійснив зіткнення з моторолером „Хонда”. Внаслідок пригоди водій моторолера отримав травми та був доставлений до травмпункту Чернігівської міської лікарні № 2.
- в м. Чернігові на перехресті вулиць Щорса та Толстого о 9 год. 15 хв. 3 червня ц.р. водій трактора „ЮМЗ-6” здійснив зіткнення з автомобілем „Фольксваген Гольф”. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав травми та був доставлений до Чернігівської обласної лікарні.
Побутові пожежі - 1:
В м. Семенівка о 0 год. 15 хв. 4 червня ц.р. в господарстві по вул.Мірошниківка, 18 сталася пожежа господарчої будівлі (12х5 м, стіни з ракушника, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю на площі 20 кв. м. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні і експлуатації електромережі.

Розлив ртуті -1:
В м. Чернігові по вул. Московській, 28 о 22 год. 12 хв. 3 червня ц.р. стався розлив 2 г ртуті з розбитого побутового термометра в квартирі № 39. Фахівцями головного управління МНС України в області проведено збір ртуті та демеркуризація приміщення.






Коментарі (0)
avatar