реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Савченко й "Десна" - вірність назавжди

Олексій Савченко, знову планує піаритися через футбольний клуб ФК «Десна».
Як повідомив «Високому Валу» президент «Десни» Олександр Поворознюк заборгованість перед гравцями ліквідована – виплачено все до копійки. Найбільш несподіване те, що допоміг йому у цьому Олексій Савченко.
– Я прийшов до нього просити поради та допомоги у вирішенні складної ситуації, –розповідає Олександр Поворознюк, – що склалася в команді останнім часом, і Олексій Юрійович з радістю відгукнувся. Перший раз ми розмовляли не менше двох годин, і він весь час мені говорив про те, яке чудове місто Чернігів, які чудові в ньому мешканці. Говорили ми й про футбол: про «Десну», про те, як неймовірно люблять футбол у Чернігові і які віддані вболівальники у «Десни».
За повідомленням сайту «Город» нині 50% прав власності на футбольний клуб «Десна» має Володимир Суліма – заступник громадської організації «За Чернігів». Наприкінці 2008 року він деякий час працював на посаді генерального директора клуба.
Таким чином Савченко знову контролює ФК «Десна». Причиною такого от фінту, експерти називають фінансову неспроможність пана Поворознюка. Як виявилося фінансувати міську футбольну команду, це не одне й те саме, що проводити матчі на першість району.
У своєму інтерв’ю, також Президент виявив винних у попередніх проблемах.
- Розумієте, ці люди (колишній віце-президент Іван Чаус та головний бухгалтер, - автор) весь час крали. Такі працівники мені не потрібні і я їх позбувся.
Тепер головне аби «контора» Савченка, знову не …подарувала команду кому-небудь, а справно фінансувала футболістів. Гроші ж у них є.
А що думають з цього приводу футбольні фанати?
– Чаус крав, грали бабки. – висить повідомлення іншого фана на сайті «Високий Вал» – Поворознюку погрожує мерія  Бідний футбол. Платіть гроші футболістам і поменше триндіть. І Поворознюк облажався, сирота казанська, наобіцяв тут, а в результаті ПШИК.
В колгоспі понти показувати – це одне, а футбол дорого стоїть.
– Це просто капець. – висловлює у телефонній бесіді думку один з авторитетних фанів – Буде він її фінансувати до виборів. А як тільки пройдуть вибори, вона на хрін нікому не буде потрібна.
Коментує Оксана Тунік-Фриз, заступник Чернігівського міського голови:
– Тут деякі ЗМІ писали, що я не можу спати через футболістів. Так от тепер, я засну без проблем. Головне, що футболістам виплатили всю заборгованість. А хто узяв на себе фінансування - справа десята. Міська влада у важкі часи узяла на себе проблеми клубу і зберегла футбол для Чернігова. Ми знайшли людину, яка узяла на себе витрати за утриманням «Десни» після того, як від неї відмовилися попередні власники. Завдяки міській владі були організовані два виїзди команди до Луцька та Овідіополя. І ми далі триматимемо руку «на пульсі» і допомагатимемо клубу в різних питаннях, які є у нашій компетенції. Повторюся - ми свою справу виконали, знайшли кошти в складні моменти. Це яскраве підтвердження тому, що гроші знайти можна. Але тільки якщо займатися цим цілеспрямовано, а не плакати про те, що хтось заважає.
Олександр ЯСЕНЧУК





Коментарі (0)
avatar