реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Oсновні надзвичайні події, які сталися на території Чернігівської області за період з 8.00 2 червня по 8.00 3 червня 2009

Протягом минулої доби зареєстровано 4 надзвичайні події, з них: 1 дорожньо-транспортна пригода та 3 побутові пожежі. Внаслідок цих подій 2 особи загинули та 3 особи отримали травми.Про це "Сіверщину" повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Чернігівській області В'ячеслав Рига

Дорожньо-транспортні пригоди -1:
На 200 км автодороги Київ-Суми-Юнакіївка (Талалаївський район) о 6 год. 10 хв. 2 червня ц.р. водій автомобіля „DAEWOO LANOS” не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та виїхав на ліве узбіччя дороги. Внаслідок пригоди водій та 2 пасажира автомобіля отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Талалаївської центральної районної лікарні.
Пожежі-3:
- в м. Бахмач о 3 год. 35 хв. 2 червня ц.р. в господарстві по вул. Береговій, 9 сталася пожежа житлового будинку (6х8 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем знищено покрівлю, перекриття та майно. На місці пожежі виявлено останки двох осіб чоловічої статі: господаря, 1960 року народження та особи, яка встановлюється. Причина пожежі та збитки з’ясовуються.
- в м. Чернігові по вул. Ушинського о 4 год. 15 хв. 2 червня ц.р. сталася пожежа двох металевих контейнерів розмірами 2х3 м. Вогнем пошкоджено внутрішнє облицювання конструкцій. Причина пожежі - підпал.
- в с. Данівка Козелецького району о 15 год. 24 хв. 2 червня ц.р. сталася пожежа двох господарчих будівель та гаражу по вул. Добробоженка:
- господарча будівля по вул. Добробоженка, 12 (4х12 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем знищено будівлю.
- господарча будівля по вул. Добробоженка, 10 (5х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна) та гараж (4х6 м, конструктивні елементи металеві). Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будівлі на площі 24 кв. м і внутрішнє облицювання стін гаражу.
Причина пожежі - дитячі пустощі з вогнем.

Радіаційний фон:
На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-14 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Щорс – 9 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Остер – 14 мкр/год., Ніжин – 13 мкр/год., Семенівка – 13 мкр/год., Прилуки –12 мкр/год.






Коментарі (0)
avatar