реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Святковий концерт для вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, відбувся 1 червня 2009 ро

Святковий концерт для вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, відбувся 1 червня 2009 року в приміщенні Конгрес-холу ДПА України.
На свято приїхали і 40 дітей зі школи-інтернату м. Чернігова. Податківці міста взяли його під свою опіку.
„Всі ми родом із дитинства. Це – час відкриття, пізнання, пора перших досягнень та перших випробувань. А ми, дорослі, намагаємось допомогти зробити ваше життя більш яскравим та радісним. Я впевнений, що кожен день року має бути днем захисту прав дітей”, - привітав дітей Голова ДПА України Сергій Буряк.
На зустрічі з дітлахами також були присутні заступник Голови ДПА України Сергій Лекарь, директор департаменту масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Віктор Косарчук. Він запропонував дітям низку навчальних закладів, у яких можна буде продовжити навчання після закінчення школи. Безумовно, провідним із них є Національний університет державної податкової служби України, в якому сьогодні навчаються 12 тисяч юнаків та дівчат.
Одним із найважливіших завдань, яке ставить перед собою податкова служба, є участь у вихованні економічної культури підростаючого покоління. Цій меті підпорядкований і Всеукраїнський конкурс дитячої творчості „Податки очима дітей”, який з 2001 року проводить Державна податкова служба. Переможці конкурсу відпочивають у дитячому санаторно-оздоровчому центрі „Маяк” у м. Євпаторії.
Навчання дітей податковій грамоті – не лише виховання майбутніх платників податків, а і джерело життєво необхідних знань в умовах ринкової економіки. Саме для цього у школах міста проводяться зустрічі з учнями, відкрито податковий клас.
У Міжнародний день захисту дітей поділитися з маленькими громадянами своїм теплом та любов’ю прийшли й відомі артисти, різноманітні гурти та лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Наприкінці зустрічі усі діти отримали подарунки від організаторів свята і вирушили на екскурсію по річці Дніпро.
Підготувала, Ірина Берегова





Коментарі (0)
avatar