реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Визначено переможців конкурсу “Світ очима дітей”

1 червня служба у справах дітей облдержадміністрації підбила підсумки обласного конкурсу дитячої творчості “Світ очима дітей”.
У двох етапах конкурсу – територіальному та обласному - взяли участь діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, вихованці Чернігівського і Ніжинського притулків та обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.
Переможців у двох номінаціях (малюнок і прикладне мистецтво) визначали за віковими категоріями: від 6 до 9 років; від 10 до 12 років; від 13 до 15 років; від 16 до 18 років.
Цього року на конкурс надійшло більше 300 дитячих робіт. Журі розглянуло їх та визначило 24 найкращих. Крім того, 10 юних митців нагороджені заохочувальними призами.
Урочисте відкриття виставки робіт учасників заключного етапу обласного конкурсу дитячої творчості “ Світ очима дітей” та нагородження переможців відбулося 1 червня у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка.
Подивитися святковий концерт за участю артистів театру та розважитися у боулінг-клубі «Світлофор» одержали можливість 120 учасників конкурсу – дітей соціально вразливих категорій.
За інформацією служби
у справах дітей облдержадміністрації





Коментарі (0)
avatar