реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Афіша вихідного дня. «КРАСУНЯ КАБАРЕ» у Чернігові

Суботнього вечора чернігівських шанувальників театрального мистецтва порадували запальною і веселою оперетою Імре Кальмана «КРАСУНЯ КАБАРЕ». Це вже не перша вистава за твором угорського всесвітньовідомого композитора на сцені Чернігівського академічного українського музично-драматичного театру ім.Т.Г.Шевченка.
Цього разу твір І. Кальмана продемонстрували артисти Московського державного академічного театру оперети — одного з найпопулярніших театрів Росії. Завдяки яскравому таланту, прекрасній майстерності народних артистів Росії Лілії Амарфій (роль російської дівчини Віри-Веруньки), Віталія Мішлє (сценічний образ Імре Кальмана), заслужених артистів Інари Гулієвої, Тетяни Сальникової, Леоніда Житкова та інших майстрів сцени, для чернігівських глядачів вистава стала справжнім святом.

В основі спектаклю — реальний випадок з життя композитора Імре Кальмана, який по-справжньому закохався у дівчину-емігрантку з Пермі Віру Макинську, а потім і одружився.
Глядачі були свідками реальної пристрасті, гіркоти розлуки і радості примирення у стосунках головного героя зі своєю коханою…

Сергій Кордик









Коментарі (0)
avatar