реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

В ЧЕРНІГОВІ НАВЧАЛИСЯ ПРОФСПІЛКОВІ ЛІДЕРИ ВУГІЛЬНОЇ ГАЛУЗІ

Днями в Навчально-методичному центрі (НМЦ) Федерації профспілкових організацій Чернігівської області закінчився 5-денний навчальний семінар лідерів профспілки працівників вугільної промисловості України. Вже другий раз за останній час представники цієї потужної профспілки є гостями Чернігова. Цього разу Центральний комітет (ЦК) профспілки організував семінар для лідерів первинних профорганізацій Свердловського і Краснодонського територіальних комітетів.
За час навчання профлідери отримали знання з питань трудового законодавства, норм Галузевої угоди, оплати праці і їх застосування при відстоюванні прав членів профспілки. Всі учасники семінару взяли активну участь в тренінгах (“Основи сучасного менеджменту та профспілкова діяльність”, “Інтерактивні форми навчання членів профспілки”, “Роль лідера в ефективному управлінні організацією”), які проводили кращі викладачі Центру: Світлана Задорожна і Світлана Каземирова.
Окрім цього, учасники здобули необхідний знання і досвід в питаннях організаційно-статутної роботи в профспілці, проблемах у сфері оподаткування, роботи зі ЗМІ і використання мережі інтернет в роботі профспілки і т.д., обговорили з досвідченими спеціалістами політичну ситуацію в Україні.
Однією з новинок, що були запропоновані співробітниками Навчально-методичного центру була рольова гра “Профком в дії”, яка тривала протягом усього часу навчання, і до якої були залучені всі слухачі. По закінченню навчання, кожна комісія надала матеріали і презентувала свою діяльність, яка проводилась протягом п’яти днів.
Підсумовуючи проведене навчання директор НМЦ профспілок Ірина Дорожкина привітала слухачів, вручивши їм сертифікати про проходження навчання, диски з методичними посібниками та подяки найактивнішим слухачам.
Учасники семінару відзначили великий досвід і професіоналізм викладацького складу, креативний підхід до організації навчання, а також грамотний розподіл навчального процесу і вільного часу. За словами профлідерів, під час екскурсії по старовинних храмах Чернігова, відвідання театру, прогулянок по місту їм вдалося «доторкнутися» до історії Стародавньої Русі, відчути культурне різноманіття нашого міста, тому додому вони повертатимуться не тільки з новими знаннями, але і яскравими враженнями про Чернігів, що запам'ятаються на все життя.

Віталій Копиш
провідний спеціаліст навчального відділу підприємства “Навчально-методичний центр” Федерації профспілкових організацій Чернігівської області






Коментарі (0)
avatar