реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Смітник імені начальника ЖКГ

Сьогодні на честь керівника ЖКГ Чернігова Вадима Антошина було відкрито смітник, адреса пр-кт Перемоги, 43. Зробили цю добру справу хлопці з руху "Народна самооборона".
Причини відкриття цього обєктц наступні. До Громадянського руху Народна Самооборона звернулися батьки та колектив дитячого садочку №42 з проханням допомогти у вирішенні питання зі сміттєзвалищем та під'їзною дорогою. Представники Народної Самооборони неодноразово зверталася до начальника ЖКГ міста Чернігова Вадима Антошина з клопотаннями засипати небезпечну яму у дворі будинку № 43 по проспекту Перемоги та про загрозу її розташування біля дитячого садочку «Русалонька». Але реакція начальника ЖКГ була негативною.
Метод переговорів закінчився нічим, і тоді, волонтери-самооборонці вирішили провести вуличну виставу (флеш-моб) по відкриттю звалища ім.. начальника ЖКГ Антошина, щоби привернути увагу мешканців Чернігова до цієї проблеми.
На акції голова Чернігівської організації Громадянського Руху «Народна Самооборона» на Чернігівщині Сергій Шабала, сказав: «Шановні мешканці мікрорайону, громадські активісти та журналісти. Сьогодні ми проводимо акцію, яка присвячується благоустрою міста. Метою цієї акції є привернення уваги керівництва житлово-комунального господарства до проблем простих жителів Чернігова."
Окрім того через присутніх на акції журналістів, Сергій передав повідомлення Вадиму Леонідовичу.
- "Шановний, Вадиме Леонідовичу, вирішить цю проблему, не посилаючись на відсутність коштів!».
Самого Вадима Антошина, як Ви уже зрозуміли, не було. Перед цим у телефонній розмові з хлопцями, він пообіцяв подати до суду.

Олександр ЯСЕНЧУК






Коментарі (0)
avatar