реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Петлюра і пейнтбол

В той час, коли партії проводять вшанування Головного Отамана УНР Симона Петлюри у залах "українских гетто", де самі себе переконують і просвіщають, чернігівська "Молода Просвіта" влаштувала за Десною військово-патріотичні змагання.
Військові -- бо гра була пейнтбольна. Патріотичні, бо проводилися з нагоди ювілею Головного Отамана. Про це і нагадав голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка, редактор "Сіверщини" Василь Чепурний:" Ви зібралися сьогодні не просто пограти "у стрілялки", а з нагоди ювілею заборонюваного сина України". На його "Слава Україні!" відповіли "Героям слава!" більше половини учасників.

-- У грі взяли участь десять команд, -- говорить голова "Молодої Просвіти" Олександр Шевченко. -- Але дзвінки були навіть із Сум та Тернополя.

Пейнтбольний клуб "Арсенал" організував усе чудово, чернігівська дирекція "Оболоні" заохотила водою та "Живчиком". А дощ налякав тільки дівчат із ПТУ -- на жаль, змагання були виключно із хлопчачих команд. Студенти політехнічного та педагогічного вузів, працівники дев"ятого ПТУ і просто "Ховрашки" та "Оболтуси" (назви команд) бігали, стріляли та ... їли куліш, приготовлений під орудою керівника осередку КУНу Валерія Рябченка.

А переможцем стала команда "Smail". Назва -- не наша, але дух -- козацький. Переможці отримали грамоти та книги про Симона Петлюру.На фото: наймолодший учасник змагань -- 12-річний Павло Рославець; інструктор клубу "Арсенал" Іван Петрикей готує маркери.









Коментарі (0)
avatar