реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

5% працюючих "на бобах"

Гострою в області залишається проблема з виплатою вже нарахованої заробітної плати. Загальна сума боргу впродовж квітня п.р. не змінилася та на початок травня становила 24,4 млн.грн., з неї 18,7 млн.грн. – це борги працівникам діючих (економічно активних підприємств) повідомила "Сіверщину" перший заступник начальника Головного управління статистики Чернігівської області Катерина Свистун. Як і раніше, найбільші обсяги невиплаченої заробітної плати на економічно активних підприємствах мають місце в промисловості – 9,9 млн.грн. та в будівництві – 3,8 млн.грн.
У територіальному розрізі найбільше заборгували перед працівниками підприємства, установи та організації м. Чернігова (52,8%).
За даними статистичних спостережень станом на 1 травня п.р. заробітну плату в установлений термін не отримали 11,8 тис. працівників (5,0% загальної кількості працюючих). Середній розмір боргу одному працівнику становив 1467 грн., що дорівнює 1,1 середньої заробітної плати, нарахованої за квітень п.р.
Працівникам організацій та установ, що фінансуються з місцевого бюджету, не виплачено в установлений термін 88,0 тис.грн. Усього за рахунок бюджетних коштів заборгованість становила 91,5 тис.грн.





Коментарі (0)
avatar