реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

УНП вимагає правди про відставку прокурора

21 травня представники Чернігівської обласної організації Української народної партії пікетували Прокуратуру Чернігівської області з вимогою до її посадових осіб надати повну і правдиву інформацію щодо раптової відставки обласного прокурора Анатолія ВАСИЛЕВСЬКОГО.
УНП вважає незрозумілим і підозрілим для мешканців Чернігівської області, особливо на передодні виборів Президента України, несподівану відставку прокурора, під орудою якого майже 4 роки на Чернігівщині порушувалися і розслідувалися гучні справи за підозрою в корупції та хабарництві таких високопосадовців, як голова Козелецької РДА В.ФРАНЦУЗ, міський голова Ніжина М.ПРИХОДЬКО, начальник чернігівського міського управління торгівлі А.СТАХ. Ця гучна «відставка» прокурора відбулася на тлі появи в ЗМІ, в т.ч. і газеті «Сіверщина» інформації щодо причетності Анатолія ВАСИЛЕВСЬКОГО до отримання хабара в особливо великих розмірах.

$c]
[c]
Учасники пікетування передали відповідне Звернення та оголосили, що відновлять акції в разі приховування і не надання повної і правдивої інформації щодо раптової відставки обласного прокурора Анатолія ВАСИЛЕВСЬКОГО.

Cергій Соломаха

Фото - Ігор Левенок









Коментарі (0)
avatar