реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

УНП закликала в Європу

16 травня, в День Європи, активісти Української народної партії розказали чернігівцям про Європейський Союз та провели конкурс-вікторину на знання культури і традицій європейських країн. Переможці отримали призи – літературу на євро тематику. На радість маленьким чернігівцям партійці дарували повітряні кульки та прапорці з символікою Євросоюзу. Акція проходила одночасно в двох місцях Чернігова – біля входу на Центральний ринок та торгового комплексу „Мегацентр”.

Довідково:

День Європи
Рада Європи святкувала однойменне свято у день свого заснування 5 травня 1949 р. до 1964 р.
Європейський Союз затвердив 9 травня як День Європи на саміті в Мілані 1985 р., вирішивши увічнити день проголошення Декларації Шумана. Також 9 травня вважається Днем народження Європейського Союзу.

Враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію, згідно Указу Президента України «Про День Європи» від 19 квітня 2003 р. № 339/2003 р., свято було встановлено в Україні в третю суботу травня.

„Європейський курс” України на політичній арені однією з перших почала відстоювати Українська народна партія. Відповідно до програми УНП, сприяння європейській та євроатлантичній інтеграції України є одним з головних напрямків діяльності партії.
Ігор ЛЕВЕНОК






Коментарі (1)
avatar
1
ДО ТЕМИ:
УНП ПРОВОДИЛА АКЦІЮ РАЗОМ З ЧМГО "ЄВРОКЛУБ", І "конкурс-вікторину на знання культури і традицій європейських країн" ПРОВОДИЛИ САМЕ ВОЛОНТЕРИ ЄВРОКЛУБУ, ТА І ЛІТЕРАТУРА БУЛА НАДАНА В ОСНОВНОМУ ЄВРОКЛУБОМ.
НА РАДІСТЬ МАЛЕНЬКИМ ЧЕРНІГІВЦЯМ КУЛЬКИ ТА ПРАПОРЦІ ВОНИ ОТРИМАЛИ НЕ ЛИШЕ ВІД ПАРТІЙЦІВ, А ТАКОЖ ВІД АКТИВСТІВ ЧМГО "ЄВРОКЛУБ".
ДИВ:
http://res-publica.in.ua/news/2009-05-16-188
http://upi.org.ua/news/2009-05-18-7081
http://upi.org.ua/news/2009-05-16-7053
avatar