реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 14 травня

Незалежна від влади, партій та олігархів чернігівська газета "Сіверщина" постійно публікує матеріали, які рідко, а то й неможливо зустріти в інших місцевих виданнях. Так цього четверга спецальний кореспондент Сергій Кордик публікує цілий розворот на тему "Роз"їдаюча іржа корупції". Читати й читати -- і дізнатися, скажімо, що цього року в краї піймано сімох хабарників: найвища посадова особа серед них -- начальник міського управління торгівлі. Певно, вищі начальники хабарів не беруть...

"Нас напоїть "Містер Мускул"?" -- питає Олександр Ясенчук у статті про нововведення чернігівських водоканальників: додавати у питну воду якийсь реагент на основі поліфосфату натрію. Для чого? Щоб труби зберігалися? А люди? Та до чого тут люди -- на людях досліди не проводилися!

Про чоловіка, що 29 років живе на березі Десни біля Макошино -- також веде мову Олександр Ясенчук у свіжому числі "Сіверщини". Редактор Василь Чепурний аналізує комплекс Луценка. Петро Антоненко представляє футбольне життя області.

Студент Олег Сімашко дебютує в "Сіверщині" публікацією "Тарас Бульба": ненаше кіно", а ще в номері -- перша публікація сторінки "Чернігівські теревені", де, наприклад, Сергій Соломаха розповідає про халабуду на черемшині, як запасне житло потерпілих від кризи.

І традиційно -- народний прогностик, анонси найцікавіших телепередач, консультації із земельних питань та багато іншої корисної інформації.
Питайте "Сіверщину" на розкладках та в кіосках, а краще -- передплатіть, бо поштовики все менше й менше замовляють газет для реалізації вроздріб. З передплатою надійніше!






Коментарі (0)
avatar