реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Найвища цінність — пам'ятати подвиги

До свята Дня Перемоги співробітники Чернігівської митниці провели урочисті заходи із вшанування великого подвигу ветеранів Великої Вітчизняної війни - тих, хто здобував перемогу на полі битви, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Чернігівська митниця розташована на вулиці, що названа на честь Героя Радянського Союзу Дмитра Івановича Жабинського. Під час урочистостей біля меморіальної дошки, що вшановує пам’ять героя Великої Вітчизняної війни, начальник митниці Олександр Симонов наголосив, що пам’ять про минуле - частина духовного життя народу, вона дає змогу зберегти зв’язок поколінь. Олександр Симонов співробітникам митниці про подвиг Дмитра Жабинського, який загинув у віці 25-ти років повторивши подвиг Миколи Гастелло. Цікаво було дізнатись працівникам митниці, що ім’ям Дмитра Жабинського названо вулиці у Чернігові та у місті Ліда в Білорусі.

У День Перемоги честь представляти установу під час вшанування ветеранів біля монументу на Площі Перемоги віддали наймолодшим співробітникам митниці. Урочистим і душевним був мітинг за участю ветеранів війни, військових, співробітників державних установ, підприємств та учнів шкіл.
Для нащадків такі величні дати історії, зустрічі представників різних поколінь є найвищою цінністю у нашому буденному житті.

СВІТЛАНА СТРИЖАК,, керівник прес-служби Чернігівської митниці









Коментарі (0)
avatar