реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Комплекс Луценка

"Сіверщина" писати зразу про інцидент міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у німецькому аеропорту не хотіла. І набридло хамлувате наше "елітництво", і зупиняло те, що про бійку міністра розповіла німецька жовта преса -- газета "Більд". Але коли неприємну подію підтвердила німецька поліція -- далі сумніватися не доводилося.

Луценко і його 19-річний син влаштували бійку з поліцейськими в аеропорту Франкфурта. Це сталося після того, як капітан заброньованого ними рейсу в Сеул відмовився допустити їх на борт літака. "Стюардеса Lufthansa, порадившись з капітаном, не дозволила п'яним чоловікам летіти далі", - пише Focus.

У відповідь син Луценка почав грубо ображати жінку та її колег і кинув у неї мобільним телефоном. Патруль, який з'явився на виклик стюардеси, "безуспішно намагався втихомирити" українських громадян. І тільки двоє представників федеральної поліції, які випадково проходили неподалік, зуміли допомогти. В результаті, за даними газети, чотири співробітники були поранені, а українців довелося доставити в поліцейську дільницю.

В очолюваному Луценком міністерстві, заявили, що "ніякої п'яною бійки не було". У той же час, згідно з даними журналу Focus у доповіді главі німецького МВС зазначається, що "міністр і особи, які супроводжували його, були очевидно в стані повного сп'яніння". Далі у службовій записці перераховуються лайливі вирази, які нібито були сказані на адресу німецьких поліцейських. Якщо точніше, Луценко обізвав їх нацистськими свинями.

Президент України доручив розслідувати подію. Глава уряду, куди входить міністр, мовчить. А тепер перейдімо до постаті Ю. Луценка.

Для мене він був і залишається Морозом номер 2. І тому мене вельми дивувало, як його не бачив Ющенко, наближаючи до себе молодого міністра-соціаліста. Правда, потім він став "нашоукраїнцем", точніше "народносамооборонівцем", точніше -- бютівцем... Одне слово, заплутав міністр, як його підопічні на допитах...

Син свого батька -- керівника рівненських комуністів, другого секретаря ЦК компартії, соратник соціаліста Мороза. Ну, про що можна говорити далі? До речі, час Луценко нещодавно розповів як він поважає керівника філії Московського патріархату на Україні, бо його батько, переконаний комуніст, у 92-93 роках переховував на квартирі місцевого промосковського єпископа. Нагадаємо, що це був час, коли під орудою Василя Червонія на Рівненщині масово виганяли московських попів і храми переходили до Київського патріархату. Зворушлива єдність комуніста з московським єпископом багато значить.
І тому мене зовсім не дивує, що чернігівська міліція два роки (!) охороняла Катерининську церкву від законного власника -- заповідника. Щоб туди не ввійшов Київський патріархат. За цим стоїть Луценко.

Зрештою, цей самозваний "термінатор" не зміг провести жодної реформи в міліції, крім дурнуватого розгону ДАІ. Зате красиво говорить, щоправда, не вимовляючи "р". Зате п"є не в міру, про що давно відомо в політичних колах. Дивує тільки близорукість нашого Президента, що творив своє оточення з отаких любителів фрази і чарки.

Василь ЧЕПУРНИЙ






Коментарі (1)
avatar
1
Справжній комсомолець..., а до 90-ї річниці комсомолу УССР залишалося лише 50 днів.
Почав раніше...
Шкода!
avatar