реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Податки очима дітей

Перший тур конкурсу закінчився 1 травня 2009 року. Цей захід проводиться з 2001 р. і став своєрідним фундаментом формування податкової культури у молодого покоління. Головна мета – це розуміння молоддю ролі та місця податків у житті держави і суспільстві, усвідомлення того, що сплата податків - основа могутності держави і добробуту її народу.
У конкурсі брали участь учні місцевих шкіл. До податкової інспекції надійшло близько 200 робіт. Це і малюнки, літературні твори, доробки декоративно- прикладного мистецтва, поділки з глини тощо.
До складу журі входять представники закладів освіти, засобів масової інформації, податківців, мистецтвознавці. Зокрема, Тамара Пільчевська – директор дитячої художньої школи, Сергій Дзюба – голова обласної літературної студії для дітей та молоді при Обласному центрі соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, член Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України, Борис Дєдов – голова правління ЧГО „Пласт-Арт”, Світлана Шкуропат – заступник директора, завідуюча Центру народних ремесел для дітей та юнацтва та інші.
Переможці першого етапу нагороджуються відповідними дипломами. Для участі у другому етапі конкурсу до ДПА в Чернігівській області передаються роботи, які посіли 1,2,3 місця у кожній віковій категорії за трьома напрямками. Другий етап триватиме протягом травня.
До 15 червня твори переможців другого етапу передаються до ДПА України для участі у Всеукраїнському конкурсі. Критеріями оцінювання робіт є повнота розкриття податкової тематики, рівень володіння технікою, матеріалом, наявність творчості, охайність в оформленні.
Організатори конкурсу готують подарунки і нагороди для переможців, серед яких – путівки до дитячого санаторно-курортного центру „Маяк” у м. Євпаторії.
Підготувала, Ірина Берегова ДПІ у м. Чернігові





Коментарі (0)
avatar