реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

МАНДРІВНИК ЗАВІТАВ У РІДНУ ШКОЛУ

Цікава зустріч відбулась 7 травня в чернігівській загальноосвітній школі № 14. До неї завітав відомий мандрівник і журналіст Олександр Волощук. В стінах саме цієї школи Олександр навчався з 1979 по 1987 рік, і за його словами, саме тут на уроках географії „захворів” далекими подорожами.
Присутні з великою увагою слухали розповіді О.Волощука про його захоплення автостопом, про мандрівки, здійснені в різні роки, переглядали фотографії і задавали запитання. Також мандрівник розповів про плани майбутніх подорожей (у нього вони розписані на два роки наперед), дав усім бажаючим автографи і підписав примірники власної книги „Автостопом на край світу”.
Серед найуважніших слухачів була і Раїса Мазуренко – колишній класний керівник Олександра. Для неї ця зустріч була по-особливому приємною:
- Олександр – один з моїх найкращих учнів. Хоча двадцять п’ять років тому він був таким же, як і більшість його однолітків: і бешкетував, і з уроку міг втекти. А потім я з цікавістю слідкувала за всіма його подорожами. І дуже приємно, що сьогодні він відома людина і при цьому не забуває своїх вчителів.
Чекатимемо нових мандрівок Олександра і нових зустрічей з ним.

Ірина ВАСЕКА, педагог-організатор ЗОШ №14





Коментарі (0)
avatar