реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 7 травня

Тижневик "Сіверщина" -- справжня газета, що не ганяється за "жовтизною", а порушує справді серйозні проблеми. Ось і в цьому номері видання -- земельна тема: Петро Антоненко подає статтю "Кріпаки Лосинівки" , де йдеться про позбавлення селян державних актів на землю, і Сергій Кордик досліджує земельну суперечку у Бобровиці -- стаття зветься "Війна з землю".

Пише газета і про іншу війну -- відгомоном минулої, світової, є для "Сіверщини" ситація навколо житла для ветерана Івана Зайця. Втручання газети, добра воля заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Приходька вирішили нарешті задавнену проблему і в цьому номері "Сіверщини" ветеран та його донька дякують за допомогу. В цьому ж числі -- публікація Сергія Соломахи, присвячена другій світовій війні.

"Ліві" мобілки скоро відключать" -- попереджує "Сіверщина". Також газета аналізує зовнішнє незалежне тестування, запроваджуване в школах. "Не я зрадив Тимошенко, а вона мене",- розповідає депутат районної ради Олексій Корж, який поміняв партію "Батьківщина" на партію "Свобода". Також газета розповідає чому Юлія Тимошенко не ходить на телеканал "Інтер", який називають каналом Фірташа.

Чергове число газети завершується реплікою Олександра Ясенчука під провокаційною назвою -- "Сучукрліт".






Коментарі (0)
avatar