реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

«Десна»» перемагає фаворитів

Чернігівська «Десна» продовжує успішний виступ у першій лізі чемпіонату України з футболу. Після гучної перемоги на своєму полі над лідером турніру «Оболонню» деснянці зіграли ще з одним клубом зі столиці, на цей раз в гостях. В матчі з другою командою київського «Динамо» була бойова нічия – 2:2.
А 2-го травня заповнений стадіон ім.. Гагаріна в Чернігові знову вітав своїх улюбленців. Вони приймали «ІгроСервіс» з Сімферополя, що, як і деснянці, перебуває в групі лідерів турніру. Напружений матч завершився перемогою «Десни» з рахунком 1:0. М`яч забив Руслан Зейналов, новачок команди, який має досвід виступів за збірну Азербайджану, а зараз стає одним з лідерів клубу.
Вперше в офіційному поєдинку цього сезону зіграв, притому, вийшовши у стартовому складі, улюбленець чернігівської публіки Олександр Кожемяченко. Півтора року тому попереднє керівництво команди відсторонило його, як і ще ряд талановитих футболістів, від гри. Форвард мусив провести сезон у «Поліссі» (Добрянка), що виступає в чемпіонаті області. Набрати форму на рівень першої ліги, звичайно, непросто, але приємно, що Олександр знову на полі.
Команда, яку після зміни власників було сформовано буквально за якісь тижні, радує вболівальників.
Петро АНТОНЕНКО





Коментарі (0)
avatar