реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Марихуана у пляшці з-під пива. Її виявила собака Джессі

Під час проведення спеціальної митної операції з виявлення та припинення фактів переміщення через кордон наркотичної речовини співробітниками Чернігівської митниці та прикордонниками попереджено спробу переміщення через кордон близько 200 грамів марихуани.

Порушення виявлено у пункті пропуску „Сеньківка”.

Наркотична речовина знаходилась в автомобілі, на якому слідували через кордон громадяни Молдови. У багажному відділенні транспортного засобу, серед інших речей, знаходилась і велика клітчаста сумка. Саме на дні цієї сумки, під пакунками з продуктами харчування, лежала загорнута у газету та поліетиленовий пакет пластикова пляшка коричневого кольору. Якраз на неї «дивно» відреагувала службова собака - спанієль Джессі, яка була залучена до проведення огляду.
Коли пляшку відкрили, замість пива побачили подрібнену речовину рослинного походження зелено-коричневого кольору.

Експертне дослідження підтвердило, що затримана речовина вагою 195,9 грам містить наркотично-активний компонент тетрагідроканабінол і є особливо небезпечним наркотичним засобом канабісом (марихуаною). Чернігівською митницею порушено кримінальну справу за фактом замаху на вчинення контрабанди наркотичної речовини за ч.2 ст.15, ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України.
Світлана СТРИЖАК,
керівник прес-служби Чернігівської митниці








Коментарі (1)
avatar
1
http://nefrohelp.ru
avatar