реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

«Євротек» про борги "Союзу"

Редакція газети "Сіверщина", отримала "гарячий коментар" від PR-менеджера компанії "СОЮЗ" Газуки Вікторії. Тож, щоб не виникало закидів в однобічному висвітленні теми, оприлюднюємо точку зору "Євротека".
Компанія «Євротек» - велика цивілізована компанія, яка ще у грудні місяці придбала корпоративні права компанії «СОЮЗ». «Євротек» чітко розуміє ситуацію, в якій зараз опинились постачальники, тому готов до обговорення сум реструктуризації заборгованостей і до конструктивного вирішення всіх питань. Багато постачальників зараз переживають нелегкі часи, та взаємовигідні домовленості мають привести до ефективного співробітництва компанії з усіма партнерами в майбутньому.
На сьогоднішній день першочерговим завданням компанії «Євротек» є збереження всіх магазинів в конкурентноспроможному стані. Це потрібно для того, щоб споживачі як і раніше мали змогу здійснювати повноцінні покупки поряд з будинком, там, де вони й звикли це робити. Мешканців міста ні в якому разі не повинна лякати зміна форми власності компанії «Союз» та входження її в групу компаній «Євротек». Для покупців все залишається як і раніше.
Цілком зрозуміле хвилювання, яке сьогодні виникло навколо компанії «Союз». Турбуються не лише постачальники, а і співробітники компанії. Адже будь які зміни в середині стабільно працюючої протягом багатьох років компанії викликають певні побоювання. Але компанія «Євротек» зорієнтована на збереження робочих місць в трудовому колективі, що дуже важливо у важкий час фінансово-економічної кризи.
Олександр ЯСЕНЧУК





Коментарі (1)
avatar
1
Да вы что !!!!!
avatar