реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Кому закон неписаний? Зухвалий напад на редакцію "Сіверщини" та "Просвіту"

У ніч на середу в редакції «Сіверщини» (приміщення обласної «Просвіти») невідомі знову побили шибки. Злочинці зробили чорну справу зухвало: запаслись солідними цеглинами, щоб розбити скло у подвійних рамах. У редакції підлога на кілька метрів була засипана уламками скла. Зло, напевне, торжествує: ось як безкарно у нас можна робити все, що захочеш! Чи дійсно це так? Міліція сумлінно склала протоколи… Чи ж шукатимуть винних? Невідомо. У цій справі багато запитань.

Пару тижнів тому біля входу до редакції вщент розбили табличку «Просвіти». Хто? Невідомо. Торік нам також злісно били вікна. Почерк один і той же… Винних не знайдено. Кому в місті заважає «Просвіта»? Чи «Сіверщина»?

Редакція






Коментарі (1)
avatar
1
В ніч з 10 на 11 березня здійснено також черговий хуліганський напад на приміщення Чернігівської обласної організації Української Народної партії по вул. Щорса,4: виламано і викрадено металевий держак з партійним прапором УНП, що був встановлений на ганку.
Повідомляти про це в міліцію і робити галас не має сенсу, бо все одно дехто буде верещати, що це PR, а міліція - все одно шукати хуліганів не буде.
Воно їм не до чого, інших "цікавих" справ вистачає...
avatar