реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Жерсть мундира віддраєно до дір. Та чи можна ставити крапку?

Чесно кажучи, ніколи не думав, що доведеться вчетверте писати про трагічну смерть 37-річної Оксани Кудри внаслідок ДТП за участю начальника Борзнянського районного відділу ДАІ підполковника міліції Отрошенка В. О. («Сіверщина» за 30 жовтня та 4 грудня 2008 року і за 29 січня цього року). Однак обставини вище моїх бажань, а честь і совість журналіста не дозволяє сховатися в лопухи й опустити очі додолу: такі ми, мовляв, є, що поробиш. Тим більше, що…

Від часу трагедії збігло більше півроку. Рідні та близькі покійної віддали їй належну шану пам’яті. Свою данину до сумного півріччя принесли й слідчі органи обласної прокуратури.

Перш за все — кримінальну справу за фактом загибелі Оксани Кудри до цього часу так і не порушили.

Друге. Кримінальну справу прокуратурою Борзнянського району порушено за фактом дорожно-транспортної пригоди. Але більше як за півроку й тут слідчі органи прокуратури так і не встановили навіть підозрюваного в скоєнні ДТП.

Оскільки з повідомлень старшого слідчого Ніжинської міжрайонної прокуратури пана Рашка М. М. та заступника облпрокурора пана Седлецького О. О. випливає, що слідство завершене, гадаю, що зі справи знята таємниця слідства і тому й у журналіста виникає право не лише повідомити досить пікантні деталі, а й дати їм власну оцінку.

Що за фактом загибелі людини досі не порушено кримінальної справи, ще можна якось пояснити. Хоча б таємничим втручанням потойбічних сил, які в момент «Ч» штовхнули водія під руку. Або наслали на нього гикавку. Ото й стрибнув автомобіль на трактора.

Чи не найбільше дивним, на мій погляд, стала поява на теренах слідчих дій своєрідного бермудського трикутника, в нетрях якого справа ледь-ледь не втопилася...
Леонід МАЙСТАТ, м. Борзна

Закінчення публікації читайте в наступному номері "Сіверщини" 12 березня.






Коментарі (0)
avatar