реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Мужня професія – жіночі захоплення. ФОТО

Чудову виставку творчих робіт організували представниці жіночої частини колективу Чернігівської митниці з нагоди 8 березня.
Попри те, що усі учасниці виставки у професійному житті носять форму та погони, захоплення у них суто жіночі: вишивка, малювання. Сама тематика робіт яскраво розкриває сутність жіночих сердець: „Материнство”, „Янголята”, „Берегиня добра і спокою”, „Дівчинка на березі моря”, „Лебеді”.
Творчі виставки проходять на митниці вже не вперше і приємно відзначити, що з кожним разом зростає майстерність учасниць. Справжні майстрині вишивки: Наталія Лагода, Тамара Жежела, Оксана Губова, Ірина Дорошенко.
Окрім звичайної вишивки, цього року на виставці представлені вироби з бісеру та атласної стрічки. До матусь приєднались і їх доньки: 14-річна Валерія Лагода вишила роботу „Автопортрет з подругою”, 13-річна Анастасія Єрьоменко вразила подушкою прикрашеною атласною стрічкою. Людмила Корнійчик представила дві картини написані маслом та аквареллю „Незнайомка” та „Весна”. Вражають своєю яскравістю роботи Марини Космач.
Мужня професія митник, але сьогодні неможливо її уявити собі без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець...

Світлана Стрижак













Коментарі (0)
avatar