реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Журавель здобув золото!

Успішно виступили у Всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування на лижах батуринські «козаки» під керівництвом тренерів Миколи та Арсена Журавлів.

Незважаючи на те, що 2 роки тому закрили в Бахмацькій ДЮСШ відділення спортивного орієнтування, на громадських засадах за допомогою батьків та обласного управління спортсмени зуміли виїхати на змагання та достойн о представити Чернігівську область.

Змагання проходили на схилах м.Кролевець Сумської області. Найбільший успіх — у майстра спорту Арсена Журавля (три золоті медалі), також три золоті медалі — в Анастасії Симоненко, золото та бронза — в Анастасії Сидоренко, які виступали в молодшій віковій групі. В естафетній команді на дистанції 3 км 875 м перемогли батуринці Василь Сидоренко, Анастасія Сидоренко, Анастасія Симоненко. На рахунку студента педуніверситету Олександра Гайдая — дві срібні та бронзова медаль.

2014 року цей вид спорту, що прогресує, внесений до програми зимових Олімпійських ігор. «Граючий» тренер, 16-разовий чемпіон України Арсен Журавель, який був учасником п’яти чемпіонатів світу, планомірно готує своїх вихованців до перемог та дякує батькам, які не шкодують грошей, допомагають дітям виїжджати на змагання.

Валерій СЕНЧУК.
На фото: Арсен Журавель






Коментарі (0)
avatar