реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Найкращі козачата у ліцеї №15

Подвиг українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за Волю та Соборність України, навічно залишиться в історії як символ національної честі. Студенти, курсанти, школярі, коли виникла потреба, без вагань віддали молоде життя в ім'я волі свого Народу. В масштабах всесвітньої історії ця битва зовсім незначна. Вона не є зразком військового мистецтва, але це символ нескореного Духу нашої Нації. Українські юнаки, як справжні козаки загинули і власною кров’ю вписали героїчну сторінку в історію визвольних змагань нашого Народу.
Коли до такої свідомої самопожертви здатна молодь – нація незнищенна!
Сучасні козаки вдячні за це тим вічно юними Героям Крут.
Козаки прагнуть і шукають шляхи та систему виховання патріотів, які б були гідними нащадками Героїв Крут. Тому вшановуючи Пам’ять Героїв Крут чернігівські козаки вийшли з ініціативою провести в краї "Малі відкриті дитячі козацькі ігри Патріотів". До участі в іграх запрошувались команди: дворові, шкільні, а також громадських та інших організацій.
Ігри проходили під гаслом „ Діти єднають Україну ”. В іграх взяли участь 8 застав.
Перемогла застава „Веселі козачата” отаман – Антон Кравченко (15 ліцей) з результатом 85 балів. Друге місце посіла застава „Козацькі внучата” отаман -- Павло Хованов (11 колегіум) з результатом 65 балів. Третє місце дісталось заставі „Барвінчата – „Славні козачата” з с.Михайло-Коцюбинського отаман -- Олександр Прощур з результатом 60 балів.
М. Губар





Коментарі (0)
avatar