реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Під Крутами БЮТу не було

Чернігівські націоналісти разом з представниками націонал-демократичних партій з усіх куточків України вшанували пам'ять Героїв Крут. Біля монументу, за участі Президента Віктора Ющенка, пройшов багатотисячний мітинг, на якому лунали слова шани всім тим, хто загинув в боротьбі з московським окупантом за рідну українську землю. Єпископ УПЦ КП Чернігівський та Ніжинський – Іларіон разом з духовенством провели молебень по закатованим комунобільшовиками українським патріотам.
В цьому році присутні змогли ознайомитись з новою експозицією меморіального комплексу. В старовинних залізничних вагонах розмістили документи та експонати які належали до героїчних часів військових змагань. З світлин та плакатів можна довідатись про бурхливі події становлення молодої української держави.
Декілька років підряд до Крут приїздила чисельна делегація «біло-серцевих», тримаючи по два прапори в одних руках - вони намагались зафіксувати свою найчисельність, попри це нерозуміючі святості политої кров’ю землі, на якій вони стоять. На здивування, 91 річниця Героїв Крут пройшла без участі БЮТу. Зважаючи на останні антиукраїнські дії прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, ми цілком скоро станемо свідками подій, коли разом з БЮТом будуть маршувати кращі стерв’ятники Петі Симоненка. Жага влади доводить деяких політиків до непередбачливих діагнозів.

Прес-служба КУН






Коментарі (5)
avatar
1
Не перекручуй, Олександре. Будь, все ж таки, об`єктивнішим. Ти ж добре знаєш, як насправді було, а пишеш по-іншому. Адже ж була домовленість Юльки з Вітьком, що вони разом відзначатимуть цю подію у Крутах. Але... Ющенко, який у більшості випадків запізнюється на різні зустрічі, цього разу приїхав трохи раніше за Юлю... Ну, зрозуміло - чому. Як потім повинно було виглядати, коли вона (до речі, все ж таки теж приїхала, але потім виїхала звідти - і правильно зробила) долучилася б вже до заходів, розпочатих Президентом. Просто смішно, як би не було так сумно...
avatar
2
п. Сергію це пишу не я, а Валерій Рябченко прес-служба КУНу, вона прийшла до нас у листах. Подивіться у мило Сіверщини.
avatar
3
Тобто це перекручую не я, а прес-служба Конгресу Українських Націоналістів
avatar
4
Тоді вибач...
avatar
5
Тут мова іде не про ЮТ, а про її блок, який постійно їздив, а цього року не було. І про те, що розпочались спільні акції БЮТ і Комуністів, наприклад нещодавній в Сумах.
avatar