реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Верховний Головнокомандуючий -- комерційний директор "Чернігівобленерго"?

Я ще поставив знак питання в кінці заголовку, але, чесно кажучи, перед тим, як натиснути відповідну клавішу, зробив паузу. Адже за частотою мерехтіння вчора на екранах комерційного директора ВАТ "Чернігівобленерго" Юрія Мельника (так розкриваються неприховані агенти Росії -- до речі, може хоч СБУ нам дасть відповідь за чиєю вказівкою комерційний директор замахнувся на безпеку країни?+ Хто для нього стоїть вище Президента України?) саме його можна вважати "героєм дня", а не міністра оборони і навіть не Президента.

Юрій Єхануров:" Якби в сусідніх країнах відключили ці об’єкти від електроенергії, то тих, хто це зробив, давно би посадили на електричні стільці» -- мова йде про відключення 72 військових об"єктів від електроенергії, серед них і системи протиповітряної оборони. Чомусь мені пригадалося, що саме ПВО, поставлені українцями, були найефективнішою зброєю грузин під час нападу на них Росії. Також невипадково, що основна частина відключених об"єктів -- у Криму та на Чернігівщині і Сумщині. Якщо я залякую російською загрозою, то поясніть чому масове відключення сталося поруч з російським кордоном?

Та хвилює інше -- вся країна спостерігає за принизливою картиною: міністр оборони доповідає Президенту про замах на суверенітет, а Верховний Головнокомандуючий радить широко висвітлити це у пресі. Щоб люди знали. Так може це вже людям, простим громадянам, пора виходити на захист армії? Знову нам нагадують про Крути, коли збанкрутілі політики ховалися по кабінетах, а молоді хлопці захищали Україну?! Безумовно, це уряд Тимошенко не фінансує належним чином армію, але ж і Верховний Головнокомандувач має ж якісь повноваження, крім апеляції до преси зі свого розкішного, тонально спокійного палацу?

Зрештою, подивімося хто відключає армію від світла? Відкрите акціонерне товариство. І я добре пам"ятаю, як саме Віктор Андрійович виступав за приватизацію обленерго. Сталося. І? Догралися, панове ліберали? Вже йти під Крути?


Василь ЧЕПУРНИЙ






Коментарі (1)
avatar
1
Аби ж наш Президент мав бажання читати щось подібне, то, можливо, зробив би певні висновки щодо свого керування країною... А так - хто почує голос волаючого в пустелі? Хоча про таке треба писати і не тільки писати, бо "щось" в країні діється не так...А потім знову (чи не вкотре?) будемо акцентувати увагу на ворожій силі "другої" чи "третьої" сторони...
avatar