реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Єрусалимські козаки" крутять Україною

Намагання бути політкоректним (зокрема, не вживати слів, що в побуті позначують євреїв, росіян) приводить до цікавих словесних перлів. Так, лідер об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок на зустрічі з чернігівцями назвав основний склад українського парламенту єрусалимськими козаками. А на зустрічі у прес-клубі "Просвіти" він дивувався чому це люди соромляться своєї національності:" Юлія Тимошенко то від одної нації виводила своє коріння, то від другої. А чого прикриватися?! Я, наприклад, горджуся бути українцем!"

Лідер "Свободи" різко негативно оцінив домовленості прем"єр-міністра України з Путіним про постачання газу, назвавши їх так:" Україну посаджено на газову голку". Виявляється, за словами Тягнибока, що Україна на 11 років зобов"язується купувати більше 50 мільярдів кубів, незалежно від того чи треба вони нам чи ні. І по ціні, якої нема в Європі -- найвищій. В той же час ціна транспортування Україною залишилася мізерною. Газову війну Тягнибок оцінив як суцільний програш України. А Президента порівняв з Грушевським, що був хорошим чоловіком, але поганим президентом.

Сьогодні в Чернігові планується створення міської організації "Свободи", яку очолить депутат районної ради, що вийшов з БЮТу. Інтрига візиту Олега Тягнибока триває.






Коментарі (0)
avatar