реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олег Тягнибок у Чернігові

-Після вшанування пам"яті героїв Крут на місці бою біля станції Крути лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок перебуває у Чернігові. Щойно завершилася його прес-конференція у прес-клубі "Просвіти" і розпочалася зустріч з мешканцями обласного центру у міському Палаці культури.

Гостя представив голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Василь Чепурний. Олег Тягнибок так сформулював українкську національну ідею: "Панування української нації на своїй землі". Тому і так звану світову фінансову кризу він вважає "розводкою нас, українців" -- США розпочали обвал тих фінансових структур, якими керували росіяни, щоб мати вплив на агресивну Росію після її нападу на Грузію.
Що ж до газової кризи, Олег Тягнибок був категоричним:" Йде війна Росії з Україною -- газова, дипломатична, інформаційна. І всі ці війни ми програєм, бо при владі ліберали. Доки не будуть в Україні при владі українські націоналісти -- порядку нам не бачити".

Не бачить Олег Тягнибок і сенсу в об"єднанні правих сил:" Якщо ті праві партії ходять то під Ющенком, то під Юлею, то мені простіше і домовлятися з самими Ющекном і Тимошенко -- для чого їх васали?"
Різко висловився він і про дискредитаційну кампанію УНП щодо позиції "Свободи" про НАТО:" Ми -- за НАТО, але ні німецький бюргер, ні французький жабоїд не підуть у касці захищати Україну в Криму. І НАТО не приймає до себе країни, що мають іноземні військові бази. І не хочуть бачити в себе генералів, які служать Москві. Тому ми проти порожніх розмов щодо НАТО".

Олег Тягнибок переконаний, що на наступних виборах українці голосуватимуть за українські партії. А не за партії олігархів, що мають неукраїнське походження:" Жоден олігарх не є українцем, а заробітчанами з України є виключно українці".
Обурено сприйняв лідер "Свободи" інформацію про знеструмлення на Чернігівщині військових частин, які несуть бойове чергування. А наостанок зустрічі сфотографувався з працівниками редакції газети "Сіверщина".

Василь ЧЕПУРНИЙ






Коментарі (3)
avatar
1
Олег Ярославович-супер!!! Ми обовязково переможемо!!!
avatar
2
Коли у нас буде все чого на думку О.Тягнибока не вистачає Україні для вступу в НАТО, то НАТО нам буде не потрібно в принципі.
Тому О.Тягнибок фактично і завуальовано виступає проти вступу України до НАТО.
Мабуть, є на те у нього на рації від спонсорів.
avatar
3
Та досить вам поливати брудом тих, чия думка не співпадає з позицією вашої партії (це я до Соломахи). Ваша партія тільки й знає, що шукає ворогів там, де їх нема - то Юлька агент Росії, то Тягнибок не такий.... Ніякої у Тягнибока завуальованості, на відміну від лідера вашої партії Костенка, не має - він чітко і недвозначно сказав: "Наша позиція - бути з НАТО!". А різні вигадки - елементарна брехня!
avatar