реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Приємно впускати свято в життя

Вже стало доброю традицією для чернігівських литвинівців приділяти увагу підростаючому поколінню, особливо тим дітям, які не мають можливості в ці новорічні свята бути біля домашньої ялинки. Починаючи з Дня Святого Миколая, представники Народної Партії Чернігівщини відвідували з подарунками чисельні дитячі заклади області, серед яких були і школи-інтернати, і не припиняли свої вітальні візити і протягом новорічних та різдвяних свят.
Так, напередодні Різдва голова обласної організації Народної Партії, заступник голови обласної ради Василь Ковальов привітав вихованців Черешенського будинку-інтернату Коропського району Чернігівської області з Новим роком та Різдвом Христовим. Звертаючись до них він зазначив, що в традиційно світлі й добрі свята, які уособлюють велич духу, неперервність змін у природі та цінність життя, ми з особливою силою віримо, що об’єднавши наші зусилля, український народ знайде шлях до економічного процвітання, політичної стабільності, розквіту духовності й культури. Саме ця віра допоможе всім нам зміцнювати Україну, щоб з кожним роком люди жили краще, заможніше, а діти були впевненішими в завтрашньому дні.
В зустрічі з вихованцями навчального закладу, педагогами та технічними працівниками взяли участь депутат обласної ради від Блоку Литвина Ірина Мельниченко, керівник секретаріату обласної парторганізації Владислав Кадала, голова Коропської районної організації Народної Партії, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Демиденко, які привітали дітей, подарували їм солодощі та вручили портрет Голови Народної Партії, Голови Верховної Ради Володимира Литвина. З особливою увагою присутні вислухали Ірину Мельниченко, яка є секретарем постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, культури та інформаційних комунікацій і проблеми, з якими живе школа-інтернат, для неї знайомі.
В свою чергу діти подарували гостям вироблені власними руками витвори мистецтва з дуже зворушливими надписами. Саме вони стануть першими експонатами виставки дитячої творчості, як складової частини акції «Намалюй найулюбленіший куточок Батьківщини», яку започатковує, починаючи з січня 2009 року, секретаріат обласної парторганізації для учнів 5– 9 класів шкіл Чернігівщини в рамках проекту «Пізнаємо країну разом з Володимиром Литвином».
У цей же день, не зважаючи на вихідні, Ірина Мельниченко провела прийом мешканців села Черешеньки з особистих питань, разом з директором школи-інтернату Оленою Лагошною оглянула його територію та приміщення. При цьому відзначила професіоналізм керівника, високий рівень виховної роботи, гарні умови для навчання, харчування та проживання дітей.
День був дійсно святковим і запам’ятається він як дорослим, так і дітям. Адже приємно отримувати увагу і бути почутим. Саме так будують свої взаємовідносини з людьми депутати-народники в Чернігівській області.
А напередодні Хрещення Господнього представники обласної організації Народної Партії відвідали школи-інтернати в Березному та Щорсі.
Саме святом Водохреща закінчуються новорічні свята, а для учнів та дорослих розпочинається новий трудовий рік. Тому, звертаючись до вчителів, працівників та вихованців цих навчальних закладів Василь Ковальов (голова обласної організації Народної Партії, заступник голови обласної ради) привітав усіх зі світлими новорічними святами та побажав всім міцного здоров`я, добра, успіхів та благополуччя в році прийдешньому!
Щирі слова поздоровлень та побажань щасливої долі на адресу дітей та працівників, прозвучали з вуст Ірини Мельниченко, депутата обласної ради від Блоку Литвина. Саме їй, як заступнику директора ЗОШ № 30 м. Чернігова і секретарю постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури і інформаційної сфери знайомі проблеми навчальних закладів і добре зрозумілі чутливі питання, які намагаються вирішувати школи-інтернати. Відтак, її спілкування з директорами шкіл-інтернатів Марією Шевченко (Березна) та Оленою Коваленко (Щорс) було плідним та, безумовно, корисним.
Приємно відзначити, що разом з литвинівцями привітати господарів із святами приїхала танцювальна група ансамблю „Каблучок” Чернігівського будинку культури „Текстильник” під керівництвом Наталії Мстиславської. Виступи однакових за віком, як і глядачі, артистів були із захопленням сприйняті присутніми і принесли велике задоволення як дітям, так і дорослим.
На зустрічі з вихованцями Березнянської школи-інтернату побував добре відомий у цьому колективі головний лікар селищної лікарні Іван Грицик, депутат Менської райради від Блоку Литвина. А у гості до Щорського закладу завітали голова районної організації Народної Партії, голова Щорської райради Михайло Яковець, та керівник секретаріату районної парторганізації Іван Зуб, які вже не вперше відвідують школу-інтернат „Казка” і є тут бажаними гостями.
День був дійсно святковим і позитивним та, сподіваємося, запам’ятався і дорослим (як гостинним господарям, так і добрим гостям), і дітям (як вихованцям шкіл-інтернатів, так і їхнім чернігівським одноліткам). Діти-артисти поверталися додому, сповнені надій на нові зустрічі із новими знайомими, а дорослі-народники – з роздумами, як допомогти учнівським та педагогічним колективам у вирішенні їхніх сьогоднішніх проблем...
Але попри всілякі труднощі і невизначеність майбутнього, серед людей панувало відчуття доброти і надії, адже дуже приємно дарувати і відчувати увагу та впускати в життя свято.
Прес-служба
Чернігівської обласної організації Народної Партії





Коментарі (0)
avatar