реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

«Ліві» пайовики стали землевласниками

Нещодавно в ході оперативно-розшукових заходів співробітники сектору боротьби з економічною злочинністю Корюківського райвідділу міліції викрили колишнього голову правління КСП села Козилівка.

Здійснюючи організаційно-розпорядчі обов'язки, цей посадовець, діючи в інтересах третіх осіб, склав та направив до Корюківського районного відділу земельних ресурсів додаткові списки осіб на отримання земельної частки (паю) розформованого КСП.

У списках було вказано завідомо неправдиві відомості про те, що дев'ять мешканців села Козилівка мають право на отримання земельної частки.

Фактично вищевказані громадяни ніколи не працювали у КСП і не мали до нього ніякого відношення. І на час отримання Державного акту на право колективної власності на землю, виданого 21 вересня 1995 року, не мали права на отримання сертифікату на право володіння земельним паєм.

В подальшому на підставі списків вищевказаним особам були виготовлені та видані 9 сертифікатів на право на земельну частку (пай) по 3,5 га на загальну суму близько 120 тисяч гривень.
В січні прокуратурою Чернігівської області відносно посадовця порушена кримінальна справа. Слідство триває.

Прес-центр громадських зв’язків
УМВС України в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar