реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівці відстоюють свої права...перед владою! Пікетування міської ради. ФОТОфакт

Генералу Бєлову, командиру 16 – ї гвардійської Чернігівської кавалерійської дивізії хоч і доводилося воювати, але не зі своєю владою, а з німецькими вояками. За це він отримав від Сталіна Героя Радянського Союзу. А от чернігівцям - мешканцям будинку №8 по вулиці, яка названа на честь імені військового генерала – доводиться боротися зі своєю, рідною владою, представників якої самі ж і обирали.
27 січня, після того, як вищий Апеляційний суд не задовольнив їхній позов, вони пікетували міську раду Чернігова (на фото). А що ж рада? Здається, вона вже потроху звикає до подібних заходів, що проходять біля її високих стін. Головні інституції у нас – суди! А судді цих судів, як відомо, сьогодні не обираються населенням, а призначаються…

Нагадаємо, що житловий будинок на вулиці Бєлова, 8 має статус гуртожитку, а багато його приміщень орендують усілякі бізнесові структури. І, як часто буває, їхні інтереси з інтересами простих людей не співпадають. Цей гуртожиток знаходиться на балансі господарського підприємства «Облагропромбуд». Мешканці добиваються, аби цей будинок був переданий з відомчого ЖЕКу в обслуговування міського. Колишній власник гуртожитку (а за достовірними джерелами – певні структури, що орендують не один десяток метрів житлової площі) активно відстоює в різних судах своє право на володіння цим об’єктом.


Мешканці цього будинку-гуртожитку, як дізналися сьогодні про негативне для них рішення суду, відразу прийшли до органів місцевої влади, аби нагадати ще раз про свої інтереси і вимоги. Але чи дослухається їх чернігівська влада, якщо ВИЩА, столична, «проігнорувала»?
Сергій КОРДИК.
Фото автора








Коментарі (0)
avatar