реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чернігівське підприємство "АТІЛОС" - лауреат національного етапу конкурсу на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості товарів

"АТІЛОС" подає сигнал. І приклад! Чернігівське підприємство "АТІЛОС" стало лауреатом національного етапу конкурсу на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості товарів та послуг. Про це повідомила начальник відділу систем управління державного підприємства "Чернігівстандартметрологія" Тетяна Рудик.

Вона пояснила: у конкурсі на Премію СНД, що проходить удруге, взяли участь 26 підприємств з різних областей України. Чернігівщину представило товариство з обмеженою відповідальністю "АТІЛОС".
Експертні групи оцінили матеріали підприємств-учасників та надали свої висновки Національній конкурсній комісії. За їх даними комісія визначила переможців та лауреатів Конкурсу.

Нагородження кращих виробників України пройде у березні.
Минулого року "АТІЛОС" відзначив 15-річчя з початку діяльності. Підприємство займається розробкою та впровадженням різних видів світлофорів, телекомунікаційного обладнання, апаратури охоронно-пожежної та аварійної сигналізації.

"АТІЛОС" постачає свою продукцію по всій Україні та за кордон. У тому числі, у Вірменію.
Довідка. Товариство з обмеженою відповідальністю "Багатопрофільне підприємство "АТІЛОС" засноване у 1993 році.

Підприємство одним із перших на Чернігівщині сертифікувало систему управління якістю ІS0 9001:2000, у 2003 році. У 2007 – підтвердило відповідність системи управління міжнародному стандарту.

ТОВ "АТІЛОС" - лауреат Першого Всеукраїнського конкурсу якості 2002 року, переможець Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» 2003 року та лауреат цього ж конкурсу 2004 року. Підприємство перемагало у Всеукраїнському конкурсі-виставці "Кращий вітчизняний товар року " у 2004 та 2005 роках.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"






Коментарі (0)
avatar