реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

До консульства Росії — локшину

У вівторок у Чернігові ініціативна група пікетувала почесне російське консульство. Ініціатори при цьому не виступали від імені жодної партії.

Головна вимога пікетувальників до Росії та концерну "Газпром" – припинити непідтверджені звинувачення України у крадіжках газу.

На завершення акції учасники залишили біля дверей консульства звернення та пачку локшини як символ інформаційної політики Російської Федерації.


Звернення

Учасники пікетування російського консульства в Чернігові, що відбулось 13 січня 2009 року, висловлюють свій протест щодо позиції Російської федерації та російського газового монополіста ВАТ „Газпром” в питанні поставок газу в Україну та транспортування газу до європейських країн територією України.

Викликають обурення непідтверджені жодним фактом чи документом звинувачення урядовців РФ на адресу України в крадіжці газу.

Складається враження, що з боку керівництва РФ, сьогоднішнє протистояння – цілеспрямована акція направлена на дискредитацію української влади та держави Україна в очах світової спільноти та розхитування політичної ситуації всередині України в непростих умовах економічної кризи.

Чернігівці стурбовані тим, що газовий конфлікт між Україною і Росією є черговим кроком до поляризації країн та російського і українського народів.

Учасники акції закликають російську сторону:

1.) припинити інформаційну політику поширення неправдивих та перекручених фактів, що спрямовані на дискредитацію України;

2.) забезпечити постачання газу європейським країнам в повному обсязі;

3.) зайняти конструктивну позицію в переговорному процесі щодо умов транзиту російського газу європейським споживачам та ціни газу для України;

4.) відмовитись від політизації газового питання

13.01.09 м. Чернігів, Україна






Коментарі (0)
avatar