реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

[Наркотична речовина в гігієнічних, чайних пакетах і в пачках з під цигарок

125 грамів наркотичної речовини рослинного походження (за попередньою оцінкою – марихуани) намагалась перевезти через україно-білоруський кордон громадянка України у потязі „Сімферополь-Мінськ”.

Речовину виявили під час здійснення оперативних заходів у пункті пропуску „Горностаївка-Терюха” працівники Чернігівської митниці та прикордонники у співпраці з правоохоронними органами. Наркотична речовина знаходилась у дорожній сумці серед особистих речей пасажирки. Для надійності 19-річна порушниця сховала речовину у напівпорожню упаковку з гігієнічних пакетів.
Працівниками митниці складено протокол про порушення митних правил, громадянку затримано.

Начальник відділу боротьби з незаконним переміщенням наркотиків та зброї Чернігівської митниці Василь Космач розповів до яких іще хитрощів вдаються порушники, щоб перемістити через кордон наркотичну речовину.
Василь Космач:
«22-річний чоловік аналогічним чином переміщував марихуану, розфасувавши її у 5 пачок з-під цигарок. А для того, щоб не викликати підозру, що пачки вже відкривались, навіть наклеїв на них акцизні марки. Також марихуану виявили у пачках з-під чаю відомих виробників: під верхнім шаром чайних пакетиків. Ще в одному випадку юнак переміщував психотропну речовину у шприцах».
Дуже прикро, що в усіх вищенаведених прикладах основні дійові особи -молодь віком від 18 до 25 років, яка спрямовує свій творчий потенціал у кримінальний світ.

Світлана СТРИЖАК,
керівник прес-служби Чернігівської митниці






Коментарі (0)
avatar