реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Різдвяний подарунок – закували в наручники

Ще не встиг отямитися голова Обмачівської сільської ради Бахмацького району Олександр Бригинець від вражень після святкування Різдва, як наступного дня, 8 січня, до нього завітали непрохані гості – правоохоронці, які відразу ж його затримали за підозрою в отриманні хабара та й ще одягли наручники.А вже через деякий час він власноручно написав ЯВКУ З ПОВИННОЮ.
Це підтвердив і начальник міліцейського відділення в Батурині Євген Шелудько. І додав, що усі необхідні матеріали знаходяться в обласній прокуратурі Чернігівської області.
А явка з повинною - це, нагадаємо, добровільна заява правоохоронному органу про злочин, вчинений або підготовлюваний такою особою до порушення проти нього кримінальної справи. Після порушення КС за наявністю ознак злочину, таке повідомлення може бути зроблено, але обов’язково до винесення постанови про притягнення його як обвинуваченого.
А тим часом мешканці села Обмачево та інших скаржаться до редакції, що скоро, якщо так розвиватимуться події, простій людині не буде можливості ступити на берег річки Сейм, адже там йде шалена забудівля котеджами та іншими житловими спорудами.
Чи пов’язано якимсь чином затримання сільського голови із забудівлями – поки що невідомо.
Сергій КОРДИК





Коментарі (0)
avatar