реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

На спиртне трохи більше відсотка

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, середньомісячні сукупні витрати середньостатистичного домогосподарства області в II кварталі 2008р. становили 2305 грн. Одним членом домогосподарства в середньому за місяць витрачалося 972 грн.
Як і раніше, найбільшу частину сукупних витрат (49,3%) домогосподарства спрямовували на харчування.
Кожна четверта гривня була потрачена на купівлю непродовольчих товарів та оплату послуг. Зокрема, на одяг і взуття одним домогосподарством за місяць витрачалося 112грн. ( 4,9%), на оплату житла, комунальних послуг – майже 158грн. ( 6,9%). Купівля предметів домашнього вжитку, побутової техніки та поточне утримання житла забрало із сімейного бюджету ще 67 грн. ( 2,9%).
На охорону здоров’я середньостатистична сім’я дозволяла собі витрачати лише 2,0%, на відпочинок і культуру – 1,7% , а на освіту – узагалі 0,8%. У той час як на алкогольні напої та тютюнові вироби витрачалося, відповідно, 1,4% та 0,5% сімейного бюджету.
Допомога родичам та іншим особам, купівля акцій, сертифікатів, вклади до банків, витрати на будівництво, капітальний ремонт житла та інші напрями використання ресурсів домогосподарств склали 29,6% усіх витрат.


Перший заступник начальника
Головного управління К.Й.Свистун






Коментарі (0)
avatar