реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Привітання з Різдвом Христовим і Новим Роком

Дорогі у Христі браття і сестри!

Ось уже більше як 2000 років ми святкуємо Різдво Христове – найвеличніше свято всього християнства, а краще сказати всього людства, бо Син Божий, Творець Всесвіту, став людиною.
Різдво Христове – це подія, яка сталася в часі, але має силу вічності. Народження у вифлеємському вертепі Сина Божого є свідченням невимовної та безмежної Божої любові до роду людського, це акт Божого Промислу, Божої опіки над світом та людиною.
До пришестя Христа на землю людство у своїй більшості забуло про духовні потреби, жило тільки задля плотських пристрастей, без правди Божої. І життя втратило сенс. Царювали неправда і зло. Зникла любов. Людина людині стала ворогом. Що далі? Куди йти? Де правда? Тогочасні мудреці і філософи говорили, що людство може врятуватися від морального розладу тільки тоді, коли Сам Бог зійде на землю…
І Син Божий зійшов на землю, принісши мир. Господь дарував закон любові до ближнього, взаємного служіння одне одному, мирного співжиття. Спаситель заповідав також і мир внутрішній – мир душі, що є благодатним плодом Духа Божого. Такий мир є джерелом спокою і прощення для кожної людини.
Дорогі чернігівці!
Щиро вітаю Вас з великим, радісним та світлим святом Різдва Христового і Новим Роком. Нехай ці свята вселяють в нас надію на все світле, добре і вічне, надихають нас на християнську любов, єдність і мир.
Будемо просити Господа нашого Ісуса Христа, щоб український народ в новому році жив у мирі і злагоді, щоб Україна вийшла з економічної кризи, а люди через чесну працю і милосердя подолали всі труднощі і жили в достатку та мирі.
Благодать Господа нашого Ісуса Христа нехай буде з усіма Вами!

Іларіон, єпископ Чернігівський і Ніжинський






Коментарі (0)
avatar