Найбільше їмо мяса
За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, половину доходів населення області спрямовує на харчування.
У II кварталі п.р. кожне домогосподарство витрачало на продукти харчування в середньому 1136,9 грн. за місяць. Найбільше коштів направлялося на м’ясо та м’ясопродукти – 243 грн. (21,5%), на овочі, включаючи картоплю, – 191 грн. (16,8%), на хліб і хлібопродукти – 142 грн. (12,4%), на молочні продукти – 128 грн. (11,3%)
Вартість харчування становила в середньому 16 грн. на одну особу на добу проти 11 грн. у ІI кварталі 2007р.
Середньомісячна вартість харчування однієї особи становила 479,7 грн.
Однією особою в середньому за місяць спожито 4,7 кг м’яса й м’ясопродуктів (у перерахунку на м’ясо), 23,1 кг молока й молокопродуктів (у перерахунку на молоко), 23 яйця, 2,1 кг риби й рибопродуктів, 4,0 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 1,8 кг олії та інших рослинних жирів, 9,7 кг картоплі, 6,1 кг овочів і баштанних, 2,8 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 10,1 кг хліба та хлібних продуктів.
Перший заступник начальника
Головного управління К.Й.Свистун
У II кварталі п.р. кожне домогосподарство витрачало на продукти харчування в середньому 1136,9 грн. за місяць. Найбільше коштів направлялося на м’ясо та м’ясопродукти – 243 грн. (21,5%), на овочі, включаючи картоплю, – 191 грн. (16,8%), на хліб і хлібопродукти – 142 грн. (12,4%), на молочні продукти – 128 грн. (11,3%)
Вартість харчування становила в середньому 16 грн. на одну особу на добу проти 11 грн. у ІI кварталі 2007р.
Середньомісячна вартість харчування однієї особи становила 479,7 грн.
Однією особою в середньому за місяць спожито 4,7 кг м’яса й м’ясопродуктів (у перерахунку на м’ясо), 23,1 кг молока й молокопродуктів (у перерахунку на молоко), 23 яйця, 2,1 кг риби й рибопродуктів, 4,0 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 1,8 кг олії та інших рослинних жирів, 9,7 кг картоплі, 6,1 кг овочів і баштанних, 2,8 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 10,1 кг хліба та хлібних продуктів.
Перший заступник начальника
Головного управління К.Й.Свистун
Коментарі (0) |