Їсти стали більше
Витрати на харчування населення Чернігівської області
За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, половину доходів населення області спрямовує на харчування.
Кожне домогосподарство витрачає на продукти харчування в середньому 1082 грн. за місяць. Найбільше коштів направлялося на м’ясо та м’ясопродукти – 168 грн. (20,5%), на овочі, включаючи картоплю, – 34 грн. (4,1%), на хліб і хлібопродукти – 138 грн. (16,7%).
За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, половину доходів населення області спрямовує на харчування.
Кожне домогосподарство витрачає на продукти харчування в середньому 1082 грн. за місяць. Найбільше коштів направлялося на м’ясо та м’ясопродукти – 168 грн. (20,5%), на овочі, включаючи картоплю, – 34 грн. (4,1%), на хліб і хлібопродукти – 138 грн. (16,7%).
Вартість харчування становить в середньому 15,2 грн. на одну особу на добу проти 10 грн. за квартал 2007р.
Середньомісячна вартість харчування однієї особи становила 456,4 грн.
Однією особою в середньому за місяць спожито 5,1 кг м’яса й м’ясопродуктів (у перерахунку на м’ясо), 21 кг молока й молокопродуктів (у перерахунку на молоко), 20 яєць, 2,4 кг риби й рибопродуктів, 4,4 кг цукру, 1,9 кг олії та інших рослинних жирів, 10,5 кг картоплі, 6,7 кг овочів і баштанних, 3,8 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 11,4 кг хліба та хлібних продуктів.
За повідомленням Управління статистики у Чернігівській області
Коментарі (0) |