реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

«TRUXOR» — швидка допомога для українських річок!

У вересні на Першому міжнародному Воздвиженському ярмарку у Прилуках було презентовано унікальну машину – багатофункціональну платформу класу амфібія «Труксор», яка на світовому ринку є єдиною технікою в своєму роді, а нині – й єдиною в Україні. Ідея придбання цього своєрідного трактора для очищення водойм належить Почесному громадянину Прилук, засновнику «Першої міжнародної будівельної компанії» Юрію Коптєву. А втілили проект у життя працівники цієї компанії. 21 вересня прилучани та гості міста побачили диво-техніку у роботі: її перше випробування пройшло на річці Удай, на міському пляжі.
«Труксор» застосовується для комплексного очищення водойм від водоростей, очерету, мулу та важких фракцій нафти. Роботи здійснюються за допомогою навісного обладнання, яке містить пристрої для всмоктування і транспортування мулу; для скошування рослинності в водоймах (з глибиною прокосу 1 метр); обладнання для збору й транспортування зрізаної рослинності, а також «екскаватор», який відмінно пристосований як для чищення водойм, так і для риття каналів та прокладання кабелю у важкодоступних болотистих місцях.
Важить ця шведська техніка 1300 кг, її ширина — 209 см, висота — 210 см, довжина — 470 см. «Труксор», рухаючись на гусеницях, вільно пересувається по сипучих ґрунтах, болотистій місцевості та обривистих берегах. Швидкість по воді — 80 см за хвилину. Машина добре пристосована й до виконання роботи взимку. У зв’язку з помірним тиском на ґрунт можна працювати на так званих вразливих ділянках землі, не завдаючи шкоди природі (наприклад, на полі для гольфу).
«Перша міжнародна будівельна компанія» є дилером «Труксора» в Україні. З питань придбання чи виконання робіт звертайтеся за телефонами: 8(04637)3-15-00 або 8(066)499-79-00.
Вікторія КОВАЛЬЧУК.
м.Прилуки.
На фото: такий вигляд має «Труксор»





Коментарі (0)
avatar